Naantali Luonnonmaa

Meteoritie 8, 21100 NaantaliSISÄPIIRISSÄ SAAT TIEDOT ASUNNOISTA ENNEN MUITA!

_________________
Meteoritie 8, 21100 Naantali

Uuteen osoitteeseen Meteoritie 8 nousee 9 asunnon taloyhtiö kauniin luonnon keskelle Naantalin Luonnonmaalle - kuitenkin kaikkien lapsiperheiden vaatimien palveluiden välittömään läheisyyteen, sekä oivallisien liikenneyhteyksien päähän lähialueen kattavista palveluista.

Yhtiöön toteutetaan erillistaloja ja paritaloja. Suunnitelussa on asunnot yhteensä yhdeksälle perheelle. Edelliset tuotannossamme olleet modernit erillistaloyhtiöt Naantalissa-, sekä paritalot Turun Hirvensalossa myytiin hetkessä loppuun - eikä ihme!

Asunnot tulevat olemaan kooltaan 114-115 neliöisiä, kolmen - neljän makuuhuoneen asuntoja kahdessa tasossa. Ennakkovaraajana sisäpiirissämme sinulla on mahdollisuus vaikuttaa myös asunnon oleskelutilojen sijaintiin. Haluatko oleskelutilasi yläkertaan - josta sinulle aukee isoista ikkunoista kauniit metsämaisemat. Vai haluatko oleskelutilat alas - rauhalliset olosuhteet oleskeluun ja käyni suoraan ulos takapihallesi.


LUONNONMAA


Luonnonmaan keskeisellä paikalla sijaitsevan Aurinkotuulen uuden asuinalueen asuntojen suunnittelu on hyvässä vauhdissa. Yhtiö rakentuu Aurinkotuuleen metsäisten maisemien keskelle, hyvien ja kehittyvien palveluiden äärelle.

Luonnonmaa on merellinen, kasvava ja kehittyvä asuinalue lähellä Naantalin keskustaa. Uusia koteja kaavoitetaan luontoa kunnioittaen ja luonnon elementtejä esille nostaen. Saarelle rakennetaan uutta Luonnonmaan perhetaloa, jossa tulee toimimaan muun muassa päiväkoti, esiopetus ja alakoulu. Lisäksi Perhetalon läheisyyteen on tulossa kauppa ja huoltoasema. Luonnonmaalla järjestetään myös vuoden 2022 asuntomessut Lounatuuli-nimisellä uudella asuinalueella.

Luonnonmaa tarjoaa golfkentän ja hyvinvointipalveluiden lisäksi erinomaiset puitteet ulkoiluun, meriveteen pulahtamiseen sekä harrastamiseen maalla ja merellä. Luonnonmaalla asut upean saariston ja luonnon keskellä - ja silti vain lyhyen matkan päässä lähialueiden palveluista.


Luonnonmaan visio 2070

Luonnonmaan saarelle on laadittu visio tulevaisuudentutkimuksen menetelmiä ja ekosysteemiajattelua hyödyntäen. Luonnonmaan visio 2070 hyödyntää alueen erityislaatuisuutta, ja rakentuu olemassa oleville vahvuuksille, luonnonkauneudelle, merellisyydelle ja kylärakenteelle.Sisäpiirissä saat tiedot tulevista asunnoistamme ennen muita!

LÄHETÄ YHTEYSTIETOSI MEILLE NIIN OLEMME SINUUN YHTEYDESSÄ

Ennakkovaraus ei sido sinua vielä mihinkään.